e търговска марка, която има удоволствието да Ви предостави различни видове продукти и услуги за осигуряване и подобряване на ЗДРАВЕТО И КРАСОТАТА чрез силата на ПРИРОДАТА.

Ние извървяхме дълъг път и натрупахме много знания за здравословния начин на живот, и считаме за наша цел споделянето им за подпомагане на човешкото здраве, разгръщане на вътрешния потенциал на всяка личности и организъм и постигане на дълъг живот изпълнен с радост, удовлетворение и щастие.

Нашите консултантски услуги за личностно развитие се предоставят от високо квалифицирани експерти, които ще разкрият вашата лична характеристика, рождените ви заложби и потенциал във всички свери на живота – личностно развитие, взаимоотношения с партньори, близки, приятели, колеги, здраве, работа, кариера, доходи и др.

Нашите услуги за лечение чрез светлина са свързани с естествените сили на Слънцето предоставени от професионални медицински уреди, базирани на научните изследвания и дългогодишен опит на световни експерти, използвани в болници и специализирани възстановителни центрове, притежаващи иновативна технология, произведена в Швейцария. Медицинската техника е стандартизирана и сертифицирана с най-новите изисквания на Европейския съюз, осигуряващи чистотата на предоставяните услуги с много международни награди.

Нашите козметични продукти са изработени от натурални растения и етерични масла, които не са подложени на термична обработка, БЕЗ съдържание на тежки метали, пестициди, парабени, консерванти и притежават природни лечебни свойства.

Нашите хранителни продукти и смоли са напълно естествени от природата, отгледани по природосъобразен начин без допълнителни торове и пестициди, подходящи за всякакви възрасти.

Организирахме и изградихме работен процес, който да гарантира високото качество на нашите продукти и услуги, затваряйки цикъла в един неделим кръговрат в който баланса на ума и тялото са в синхрон с Природата.

Имаме готовност да бъдем гъвкави и да предоставим необходимите за всеки от нашите клиенти лично и професионално отношение, за да задоволим необходимите високите стандарти на качество на предлаганите от нас стоки, услуги и обслужване. 

Имаме амбицията да наложим нашата собствена търговска марка GALIDORA като гарант за качество!

В онлайн магазина ни ще откриете богато разнообразие от природни продукти и услуги изграждащи ума и тялото!

Всеки един от нашите продукти и услуги отговаря на вашите високи критерии за качество и е достоен да бъде Вашият целенасочен осъзнат и здравословен избор за дългогодишно здраве и гарантирано успешно личностно развитие!

Нашият екип от специалисти е насреща за вашите въпроси!

НАШАТА МИСИЯ 

 

МИСИЯ: Ние извървяхме дълъг път и натрупахме много знания за здравословния начин на живот, и считаме за наша цел споделянето им за подпомагане на човешкото здраве, разгръщане на вътрешния потенциал на всеки организъм и постигане на дълъг живот изпълнен с радост, удовлетворение и щастие.

 

Нашата философия е връщане към естествената сила за здраве и красота – ПРИРОДАТА или връщането на човека „ПРИ РОДА“!

В последните години за всички стана ясно, че химическото и промишлено производство вредят на околната среда и здравето на човека. За всички нас стана ясно, че грижата за нас самите е грижата и към Природата!

 

Все по-вече и по-често, за да решим личен или глобален проблем ние се обръщаме към неизчерпаемите сили на Природата и откриваме решението там. Това е така, защото Природата винаги е в хармония и перфектен баланс. Там няма болни растения и животни, там няма замърсени вода и храна.

 

Всяко нейно листенце е лекарство! 

 

Нашите продукти са предимно с естествени материали като смоли и билки и чиста вода преработени по най-качествен и природозащитен начин.

 

Нашите услуги за здраве на тялото са със силата на естествената слънчева светлина и нашите услуги за здраве на ума са със силата на числата.

ФИЛОСОФИЯ И ПРИНЦИПИ:

 

При нашата работа и живот, ние се ръководим от няколко основни принципи за начина на живот, които ни осигуряват баланс и хармония на ума и тялото и са основен фактор за естественото здраве.

 

  • Начин на мислене и нагласа – Това е нашата вътрешна основа върху, която градим своя живот. Положителните мисли и високата етика са в основата на нашето разбиране за нас самите, другите и заобикалящият ни Свят. Вътрешният ни глас и интуиция са най-верният път. Грижете се да имате хубави мисли и да виждате знаците по пътя.

 

  • Дишане – Правилното дишане е дълъг живот, изпълнен със здраве, спокойствие и баланс. То е ключов фактор, както за осигуряване на вътрешно и външно спокойствие, но и основна техника за изграждане на физическа и мисловна сила и лечение.

 

  • Мисловна и физическа активност – Нашите ум и тяло са нашите качества и потенциали за добър живот. Ние трябва да ги развиваме и усъвършенстваме, за да проявим себе си в най-добрата светлина и пълноценен житейски аспект.

 

  • Пречистване и възстановяване – Здравето на нашите ум и тяло са в нашите ръце. Ние имаме силата да се погрижим за тях по най-добър начин. Правилният избор за профилактика, пречистване и възстановяване ни осигурява добра грижа за нас и здрав и дълъг живот.

 

  • Отдих и забавление – Радостта от живота е в усмивката и смеха. За да постигаме щастие и удовлетвореност, трябва да се отдадем на момента. Приемете живота от неговата добра страна, играйте, забавлявайте се, смейте се, насладете му се. В това е смисъла на нещата.
philosophy