KANGEN WATER

КАНГЕН ВОДА

Водата не е просто здравословна за вашето тяло, тя е абсолютно необходима!

Всяка основна система в тялото Ви зависи от функционирането на водата.

Това не е изненадващо, като се има предвид, че приблизително две трети от тялото Ви е вода.

Тъй като количеството необходима вода варира от човек на човек, важно е да разберете как водата действа в тялото ви. Да се научите да слушате тялото си и да разберете какво може да направи водата за вас, ще гарантира, че тялото ви получава това, което му е необходимо, за да бъде здраво.

Водата играе решаваща роля за регулиране на телесната температура и пренасяне на хранителни вещества в тялото ви.

Тя трябва да се подменя непрекъснато, тъй като средно една чаша се губи ежедневно само чрез дишане! Ще загубите още девет чаши чрез пот, урина и други нормални функции. Пиенето на правилното количество вода ще предотврати тялото ви от ненужна дехидратация. Дори незначителната дехидратация може да доведе до трудни здравословни проблеми.

Какво е Kangen Water?

Kangen означава „връщане към произхода“ на японски.

Kangen Water® е алкална вода, произведена от алкален йонизатор и машини за филтриране на Enagic. Повече от 40 години Kangen Water® се използва в Япония, за да помогне за възстановяването на тялото до първоначалното му алкално състояние. Тези машини могат да превърнат обикновената ви чешмяна вода в здравословна, алкална питейна вода с вкус. Kangen Water® превъзхожда пречистената и чешмяната вода.

 • Kangen Water® има отрицателен окислително-редуциращ потенциал или ORP.
 • Kangen Water® не премахва много минерали, които се губят в процеса на пречистване на бутилирана вода.
 • Избирайки да пиете алкална вода, вие помагате на тялото си да се върне в балансирано състояние. Kangen Water® е свеж, чист и чудесен начин за дегустация за постигане на оптимално здраве!

Водород

Окисляване

Алкалност

(-) ORP

Водата, която е богата на водород, има висока концентрация на молекулен водород (Н2). Молекулярният водород действа като ефективен антиоксидант, който бързо се разпространява през клетъчните мембрани и може да намали свободните радикали, потискайки оксидативния стрес.

Чрез процеса на електролиза вашата чешмяна вода става богата на водород Kangen Water®.

Окислителните реакции в организма могат да произвеждат свободни радикали, докато антиоксидантите прекратяват тези реакции. Повишените нива на окислители и недостатъчните антиоксиданти в организма причиняват оксидативен стрес. Постоянното снабдяване с външни източници на антиоксиданти трябва да бъде част от ежедневната диета за намаляване на оксидативния стрес и свързаните с него увреждания. Ето защо всеки трябва да се грижи не само за количеството вода, която пием, но и за качеството. И двете са от съществено значение за нашето благосъстояние.

Както при повечето неща в живота, оптималното здраве зависи от баланса. Човешките тела трябва да поддръжат баланс от  PH  7,365 на водата и вътреклетъчните течности, който е леко алкален. 

Използва се скала на PH, за да се определи дали дадено вещество е кисело или алкално. Скалата е с параметри от 2 (силно киселинно) до 14 (силно алкално), като 7 е (неутрално). Всичко над 7 е алкално и всичко под 7 е киселинно.

Водата, богата на водород, се характеризира с проява на отрицателен ORP (окислително-редуциращ потенциал). Високата стойност на ORP (в положителни числа) показва, че дадено вещество има по -висок окислителен потенциал. Най -общо казано, за хората положителна или висока ORP е по -добра за външната част на тялото (почистване и дезинфекция).

Ниската стойност на ORP (в отрицателни числа) показва, че дадено вещество има по -висок антиоксидиращ потенциал и е предпочитано за перорална консумация.

КАНГЕН ВОДА - Променете водата, променете своя живот!

Силно киселинна вода

Слабо киселинна вода

Неутрална вода

Слабо алкална вода

Силно алкална вода

Тази вода има дезинфекционни свойства. Използвайте силна кисела вода за дезинфекция на кухненски прибори, плотове и други, за да предотвратите кръстосано замърсяване.

Употреби: почистване и дезинфекция, хигиена и търговска експлоатация.

 • Почистване и дезинфекция

Дезинфекцирайте ножове, дъски за рязане, кърпи за чинии и кухненски кърпи и др. Почистете и дезинфекцирайте в и около кухнята, която е място за размножаване на микроби.

 • Хигиена

Дезинфекцирайте ръцете си, четката за зъби или като вода за уста. Съхранявайте спрей бутилка в банята си за лесен достъп.

 • Козмепични операция

Козметичните салони, фризьорските салони, ресторантите, селскостопанските колежи, детските градини, зоомагазините и старческите домове се възползват много от използването на силна кисела вода.

Тази слабо кисела вода е известна със своите стягащи ефекти. Страхотно е да се използва за нежно почистване и грижа за кожата и красота и затова се нарича БЮТИ ВОДА.

Използва се за измиване на лице, грижа за колата, грижа за домашни любимци, полиране, почистване и консервиране на замразена храна.

Начин на употреба:

 • Измиване на лицето

Стягащите свойства на киселата вода са ефективни за тонизиране и стягане на кожата ви. Потупайте кожата и оставете да изсъхне. Тази вода е отлична и като тонер след бръснене.

 • Грижа за косата

Използвайте тази вода вместо балсам след измиване с шампоан. Намалява досадните заплитания и излъчва сияен блясък. Съхранявайте в спрей бутилка и напръскайте косата и лицето си, когато сте навън.

 • Грижа за домашни любимци

Напръскайте вашия домашен любимец с тази вода и след това го изчеткайте, за да получите мека и лъскава козина.

 • Полиране на мебели

Полски огледала, очила, стъклени предмети и прозорци до висок блясък.

 • Почистване на дома

Отстранете замърсяванията от подове от твърда дървесина, керамични плочки и др., Без да оставяте лепкави остатъци.

 • Замразени храни

Пръскайте храни с кисела вода при замразяване, така че храната, включително риба и скариди, да не загуби аромата си при размразяване.

Без хлор, ръжда и други примеси.

Неутралната вода е вкусна питейна вода.

Най-подходяща е за приготвяне на бебешка храна и за прием на лекарства.

Употреба: приготвяне на бебешка храна, прием на лекарства.

 • Бебешка храна

Използвайте вода с рН 7,0, когато приготвяте бебешка храна.

 • Лекарства

Неутралната вода е вкусна питейна вода, която лесно се абсорбира от тялото ви. Вземете вашето лекарство с тази вода.

Този вид вода е идеална за пиене и здравословно готвене. Тази електролитно редуцирана вода, богата на водород, възстановява тялото ви в по-алкално състояние, което е оптимално за добро здраве.

Употреба: пиене, приготвяне на храна, кафе и чай, супи и яхнии и поливане на растения.

Kangen Water® също е приятелски настроен към вашия бюджет и към околната среда. Забравете да купувате и съхранявате всички тези скъпи пластмасови бутилки за вода!

 • Супи и ястия

Kangen Water® извлича аромата на съставките, така че те стават нежни и сочни. Следователно, храната не се нуждае от толкова много подправки и може да се избегне излишната сол.

 • Пиене

Пийте Kangen Water® през целия ден. За разлика от чешмяната вода, Kangen Water® няма неприятна миризма, има по -лек вкус и има приятен сладък вкус.

 • Кафе и чай

Ще бъдете изненадани от прекрасния цвят, вкус и аромат на кафе или чай, приготвени с Kangen Water®. Можете също така да използвате по -малко кафе или чай и все пак да постигнете пълен богат вкус поради способността на водата да се извлича.

 • Почистване на храна

Почистете зеленчуците и рибата. Подобрете вкуса на броколи, лук, бамбук и др., Като ги сварите предварително в Kangen Water®. Използвайте по -малко подправки и сол.

 • Грижа за растения

Kangen Water® може да даде свежест и живот на растенията. Водата стимулира кълняемостта и подобрява развитието на разсад.

Силната вода Kangen запазва хигиената във вашето ежедневие поради силния си почистващ ефект. Той има разтварящи и топлопроводими предимства.

Употреба: приготвяне и почистване на храна.

 • Приготвяне на храна

Премахнете суровината от зеленчуци като зелен лук, бамбук, уасаби и цъфтяща папрат със Strong Kangen Water®.

 • Почистване

Почистете дъските за рязане и кърпите за чинии. Подходящ за почистване на масло и твърда мръсотия от вентилационните отвори, както и за общо почистване в кухнята.

 • Премахване на петна

Допълнителната сила, абсорбиращата сила, ще премахне петна от кафе, соев сос и петна от масло с лекота. Също така е чудесно за премахване на упорити петна от тоалетна чиния.

 • Съдове

Използвайте по -малко перилен препарат, когато миете чиниите си. Спестете от сметките за вода, тъй като само една трета до една четвърт от обичайното количество вода е достатъчна за изплакване на перилния препарат.