Свето и цвето терапия

Светлината – източник на живот и здраве!

 

Без нея Света не може да съществува!

 

Всяко живо растение и същество е подчинено и зависимо от Светлината. Всеки ден ние се събуждаме с изгрева на Слънцето и заспиваме с неговият залез подвластни на Слънчевият биоритъм. Природата се ражда, разцъфва и заспива чрез четирите годишни времена, обуславени от Слънчевата енергия.

 

От древни времена до днешно време всички ние се възползваме от оздравителните сили на Слънчевата светлина, понякога дори без да го осъзнаваме. Още Хипократ, бащата на Медицината е описал различни методи за прилагане на лечението на различни болести. По късно в Египет светлината е използвана за медицински цели. Исак Нютон е изследвал и обяснил нейното пречупване и разслояване на 7 различни цвята, които могат отделно да въздействат на организма. Именно от тук е връзката на цветовете с чакрите във Ведическата култура, чийто психически и физически живот на Духа и тялото са неразривно свързани.

 

В съвременният живот Слънчевата енергия е поставени на научна основа и доказано въздейства благотворно върху жизнеността, здравето и 

Терапиите със Слънчева светлина и цветове, които можем да ви предложим въздействат възстановителни и оздравително, както на цялото тяло, така и на отделни части, органи и системи според вашата индивидуална необходимост.

 

 

 

 

 

images

Единична процедури на Свето-терапия (30 минути)

Цена – 25 лева

Единична процедура на Цвето-терапия (до 20 минути)

Цена – 30 лева

 

За всички, които искат да се възползват от пакетна услуга, имаме удоволствието да ви предложим:

 

   СВЕТО-ТЕРАПИЯ

 

Пакет ЗАРЕЖДАНЕ – 4 процедури – 80 лева

Пакет ЗДРАВЕ – 7 процедури – 126 лева

Пакет СЛЪНЦЕ – 10 процедури – 150 лева

 

   ЦВЕТО-ТЕРАПИЯ

 

Пакет ЕНЕРГИЯ – 4 процедури – 100 лева

Пакет БАЛАНС – 7 процедури – 120 лева

Пакет АУРА – 10 процедури – 180 лева

Запазете Вашата терапия на телефон: 0882 61 47 47

Bioptron Light therapy documented before after imagesBio-Beauty

ЦВЕТОТЕРАПИЯ

Освен в пълен спектър на слънчевата светлина, тя може да бъде разслоена на различни цветове чрез пречупването (рефракция) й през кристална призма. При този процес бялата слънчевата светлина се разделя на 7 цвята и образува слънчевият спектър на светлината. Всеки един цвят се характеризира с различна дължина на вълната и с различна честота на вълната и съответно различно въздействието върху организма на човека.

В единият край на спектъра са цветовете с най-малка дължина и съответно с най-висока честота, включително и невидимите ултравиолетови лъчи, които  са мощно средство за унищожаване на бектериите, както и за прекрасният ни слънчев загар. С най-ниска честота и съответно с най-голяма дължина на вълната, от другата страна на спектъра е инфрачевената светлина, която се препоръчва за лечение на мускулни трампи, болки, скованост, преумора и др.

 

BIOPTRON – система за светлинна и цветна терапия.

 

 • Безопасна, ефективна, доказана и лесна
 • Клинично изпитан и медицински сертифициран
 • Подходяща, както за възрастни, така и за деца
 • Използва се в медицински центрове и болници
 • Произведен в Швейцария
 •  

Най-доброто лечение е профилактика. Погрижете се за себе си!

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 

  • Клинично и медицински изпитана
  • Против стареене
  • Облекчава болка
  • Възстановява рани
  • Подпомага дерматологични и кожни проблеми
  • Укрепва спортни травми
  • Приложим за деца
  • Спомага лечението на сезонни бактериални и вирусни инфекции
  • Въздейства на депресивни разстройства и състояния
  •  

BIOPTRON е медицински уред използван в медицински центрове и болници. Това е иновативна и уникална технология за възстановяване на кожата и организма на базата на чистата слънчева светлина. Светлинната терапия включва целият спектър на УВ светлината включително и инфрачервени лъчи с интензитет над 10 000 лукса, което въздейства на клетката и клетъчните структури и органи и постига невероятни терапевтични резултати и без медикаментозно лечение.

 

Той подпомага естествените възстановителни сили на организма и засилва имунната система. Спомага на способността на тялото да се само-лекува и поддържа оптимално здраве.

 

Изключително ефективен в борбата с различни неблагоприятни болестни състояния. Има дълготраен ефект в поддържане на доброто здраве на целият организъм. Безболезнено възстановява и не нарушава естествената структура на тъканта.

 

Светлината спомага за регенериране на клетката и въздейства благоприятно върху всички органи и системи и целият организъм, включително психични разстройства и депресия. Често лекарите са препоръчвали промяна на климата и светлината за лечение на много и различни заболявания. Светлината е изключително важна за предотвратяване на различни болести и профилактика на здравето. Клетките в човешкият организъм я приемат и трансформират като енергия, която се ползва в целият организъм.