Нумерология

Магията на числата!

Всичко в Природата, около нас и самите ние сме числа!

 

Всяко цвете, всяко листче имат своите пропорции изразени чрез златното сечение на числата. Пропорциите на нашите лица и тела са точно определени числа. Златното сечение на Леонардо да Винчи е символ за красота и хармония в науката и изкуството и съвършенство в Природата. Числата са залегнали във философията за живота на Питагор.

Числата идват от най-дълбока древност и са обозначавали и измервали живота на древни гърци и араби, на монголи и китайци. Пантеона, Египетските пирамиди, Тач Махал и седемте чудеса на Света са едни от най-ярките примери и проявления на магията на числата.

Освен за построяване на света около нас, тази наука се използва и за разкриване на света в самите нас!

 

Ако искате да разбере вашите силни и слаби страни, къде Съдбата ви подкрепя и къде е добре да не хвърляте излишни усилия, къде Бог ви напътства и къде Любовта е ваша упора, попълнете рождените си данни във формата по-долу. Задайте въпросът, който ви вълнува или на който търсите алтернативни аспекти. Ако нямате конкретен въпрос ще се радваме да Ви предоставим общ индивидуален хороскоп.

Специално внимание е отделено на най-важните теми в живота на всеки човек, а тава са – здраве, личен живот, любов и приятелство, работа, кариера и финанси. 

Запазете Вашата лична консултация на телефон: 0882 61 47 47

 

Видове нумерологични услуги, които предлагаме:

  • Анализ и тълкуване на натална карта;
  • Нумерологична прогноза за 1 година;
  • Отговор на конкретен въпрос;
  • Цялостната консултация, която включва комбинация от горепосочените точки.

Задайте въпросът, който ви вълнува или на който търсите алтернативни аспекти. Ако нямате конкретен въпрос ще се радваме да Ви предоставим личен индивидуален хороскоп.

Единственото, което е необходимо да направите е да попълните рождените си данни във формата по-долу и да запазите лична консултация по телефона.

Услугата може да бъде предоставена съобразно предпочитан от Вас метод и в удобно за Вас време, по телефон, Viber/Watsapp/Messenger, мейл или на лична среща с наш нумеролог.

Всяка услуга се предоставя след заплатена по банков път, такса за консултация.

Може да заплатите Вашата консултация на следната банкова сметка:

Титуляр: „Галидора“ ЕООД

БУЛСТАТ: 205711898

Банка: Първа инвестиционна банка

IBAN: BG63FINV91501017325389