ПОКУПКА И ПЛАЩАНЕ

Чрез електронна поръчка от онлайн магазина могат да бъдат закупувани всички обявени в него стоки и/или услуги, които системата позволява да бъдат добавяни в кошницата.

Всеки може да закупи стока или услуга от онлайн магазина, като натисне бутон покупка и зареди кошницата за покупки. Всяка покупка чрез онлайн магазина се счита за сключен договор за покупка от разстояние и купувача се съгласява с условията на този сайт.

Поръчката се заявява чрез зареждане на кошницата със съответната стока и/или услуга от страницата на онлайн магазина и избиране на съответна опция за доставка.

Покупка/продажба може да бъде извършена чрез:

* Плащане по банков път:

  • Банков превод – плащане на дължимата сума чрез превеждането й по банкова сметка на дружеството:
  • Банкова сметка на Дружеството: Първа инвестиционна банка
  • IBAN: BG63FINV91501017325389;
  • Получател: ГАЛИДРА ЕООД;
  • Кредитна/Дебитна карта – плащане на дължимата сума чрез превеждането й от кредитна/дебитна сметка на Клиента чрез онлайн постерминал.

* Наложен платеж – плащане при доставка на поръчаната стока. Получавайки поръчаната стока, Купувачът се задължава да заплати дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката;

* PayPal – плащане чрез ползване на системата на PayPal чрез регистрация като потребител и извършване на превод на средства.

* еPey – плащане чрез ползване на системата на еPey чрез регистрация като потребител и извършване на превод на средства.

В случай на необходимост от възстановяването на сумите на Клиента заплатили по банков пък и/или с кредитна/дебитна карта, възстановяването се осъществява единствено по сметка/картата, по която е направено плащането за закупуване на артикула/ите.

Ние гарантираме качеството на всички свои продукти и услуги. Ако все пак те не отговарят на Вашите изисквания, Вие имате право да се откажете от един или повече артикули от направената поръчка в рамките на 14 дни след получаването ѝ, като се свържете с нас на телефон __________ или на имейл galidora.art@gmail.com.

Молим Ви да се грижите за продуктите, докато са при Вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране!

Купувачът е длъжен да съхранява получената от него стока в пълна цялост, включително опаковката и да осигури запазването на неговото качество до връщане му. Не трябва да е нарушена целостта и на придружаващите го документи и сертификати.

ДОСТАВКА

Доставките на поръчаните стоки се извършват на посочен в поръчката адрес или в офис на куриер Спиди или Еконт. При получаване на стоката се плаща цената за доставка, която се заплаща на куриера и не е включена в крайната цена на сайта.

Доставките на поръчана услуга се извършва на посочения в поръчката мейл за контакти и/или на адреса, мястото на студиото заа извършването им (по отношение на цветотерапия)

Отказването от направена вече поръчка може да стане чрез формата за контакт, чрез телефон или чрез имейл.

Цената за доставката на стоките се заплаща от Купувача и зависи от теглото на стоките, които са поръчани и се формира на базата на цените от съответната куриерска фирма.

Дружеството няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките.